Dragon Tiger-strategia verkossa

Dragon Tiger on kasinopeli, jonka alkuperä on aasialainen, tarkemmin sanottuna Kambodža. Nykyaikana pelaajat voivat käyttää tätä peliä mistä tahansa maailman maasta. Peli on helppo pelata jopa aloittelijoille. Se on myös nopeatempoinen, ja jokainen kierros kestää noin 25 sekuntia ja vedonlyönti 15 sekuntia.

Tyypillisesti peliä pidetään kahden hallitsevan elementin, "Yin" ja "Yang", välisenä sotana. Pelissä Yin edustaa Tiikeriä, kun taas Yang tarkoittaa Lohikäärmettä. Voittaja päättää paikallistamalla pelaajan, jolla on korkein kokonaisarvo kahdelle peliin vedetylle kortille.

PerussäännötVedonlyöntiPerustrategiaKorttien laskeminen
Perussäännöt

Perussäännöt

Pelaajat tekevät vetoja joko Dragonille tai Tigerille. Myöhemmin live-jakaja asettaa kortin kuvapuoli ylöspäin pöydälle. Korkein kortti vie voiton. Mutta pelaajan on noudatettava kahta pääsääntöä pelissä. Ensinnäkin kaikkia ässää pidetään alhaisina korteina.

Toiseksi, jos molemmat saavat samanlaiset kortin arvot, tämä johtaa tasapeliin, ja talo vie puolet jokaisesta panoksesta. Peli on kaiken kaikkiaan yksinkertainen ja helppo pelata. Se ei vaadi erityisiä taitoja tai sääntöjä. Pelaajan täytyy arvata se paikka, jolla on korkein kortti voittaaksesi pelin.

Perussäännöt
Vedonlyönti

Vedonlyönti

Vaikka peliä on helppo ja suoraviivainen pelata, pelaajien on oltava kiinnostuneita panostaessaan. Panos voidaan asettaa mihin tahansa kohtaan, joko lohikäärmeelle tai tiikerille. Tätä seuraa jakaja, joka asettaa kortit pöydälle kuvapuoli ylöspäin.

Koska tie antaa jälleenmyyjälle mahdollisuuden ottaa puolet jokaisesta vedonlyönnistä, hänellä ei ole reunaa, jos hän ei ansaitse rahaa tasosta. Pelillä on yli 86 000 mahdollista tulosta kullakin kädellä, ja näistä noin 6 000 päätyy siteiksi, mikä antaa talolle 3,73%: n reunan.

Vedonlyönti
Perustrategia

Perustrategia

Paras tapa, joka takaa voitot pelin pelaamisessa, on korttien laskemisen oppiminen. Se ei ole pelkkä laskenta, vaan pelaajan on ymmärrettävä jokaisen kortin arvo. Tavallisesti jokaisen kortin arvo Dragon Tiger -sovelluksessa vastaa kortilla lueteltua numeroa.

Kuningas tunnetaan korkeimpana korttina, jonka jälkeen toisella sijalla ovat Jacks ja Queen -kortit. Toisella puolella ässä on kortti, jolla on vähiten arvo. Paras tapa oppia strategia on harjoittamalla Dragon Tigerin pelaamista demojen kautta.

Perustrategia
Korttien laskeminen

Korttien laskeminen

Pelatessaan kortit lasketaan seuraamaan sekä pieniä että suurempia kortteja, jotka on jaettu. Tämä on yksinkertaisin strategia, joka voi taata pelaajille voiton. Vain neljä tulosta on mahdollista. Pelaaja voi saada parannetun vedon, jos hän panostaa pukuun, kun kolme neljästä pukusta on ilmestynyt useammin kuin kerran.

Pelaaja voi myös päättää tehdä kaavion ja paikantaa voittajaparametrit jo käytetyn kannen muiden numeroiden perusteella. Tyypillisesti kahdeksan kannen kenkä todennäköisesti sekoitetaan, kun neljää kannetta käytetään. Dragon Tiger -pelin pelaaminen ei ole monimutkaista; Perusteiden oppiminen on varma tapa taata voitot.

Korttien laskeminen