Maksimoi Dragon Tiger-voittosi

Kambodžassa kehitetty Dragon Tiger on suosittu peli Aasian maissa sekä muualla maailmassa. Pelataksesi sitä pelaajat laittivat paikalleen kaksi korttia Tiikeri ja Lohikäärme. Peli on erittäin helppo pelata riippumatta siitä, onko pelaaja kokenut vai aloittelija. Joillakin pelaajilla on kuitenkin ollut ongelmia sitä pelatessa. Tämä on peli, että pelaaja saa sen heti, tai ei. Siitä huolimatta on olemassa muutamia ratkaisevia vinkkejä, jotka näytelmän tulisi oppia, jos hän haluaa voittaa yksinkertaisesti ja helposti. Seuraava on erittely joihinkin vinkkeihin.

Panostiikeri tai lohikäärmeKortinlaskentastrategiaPukuperustainen strategiaVältä tievedosta ja sopivaa tievetoa
Panostiikeri tai lohikäärme

Panostiikeri tai lohikäärme

Pelaajan tulisi tarttua joko lohikäärmeeseen tai tiikeriin, koska se on paras vaihtoehto, jos he eivät halua luottaa kortinlaskentaan tai strategiaan. Pelaajan tulee aina pyrkiä panostamaan lohikäärmeelle tai Tigerille, jonka hän näkee olevan korkeimmalla sijoituksella. Useimmissa tapauksissa pelaaja saa enemmän voittoja, koska tällaisten vedon talon reuna on 3%. On kuitenkin tapauksia, joissa Lohikäärme ja Tiikeri ovat tasa-arvoisia, riippumatta pukusta, mikä tekee siitä tasapainon. Tällöin hän saa takaisin puolet päävedostaan, ja Tie voittaa voiton 11: 1.

Panostiikeri tai lohikäärme
Kortinlaskentastrategia

Kortinlaskentastrategia

Dragon Tiger -peli käyttää vähän kortteja, mikä tekee korttien laskentastrategian helpoksi pelaajille. Pelaajalle, joka haluaa laskea kortteja, tämä taktiikka on hyödyllinen, kun yritetään välttää epäonninen piirtäminen. Tässä pelissä käytetään muutamia kortteja, joten pelaajan on helpompi seurata jo jaettujen suurten tai pienten korttien lukumäärää. Siten on helpompaa seurata käsiteltyjen seitsemän lukumäärää. Tämä johtuu siitä, että seitsemän piirtäminen johtaa siihen, että pelaaja menettää vedon. Siksi, jos pelaaja seuraa ja välttää näitä epäonnistuneita seitsemää, hän voi lisätä mahdollisuuksiaan lyödä vetoa.

Kortinlaskentastrategia
Pukuperustainen strategia

Pukuperustainen strategia

Toinen vinkki, joka voi auttaa pelaajaa voittamaan Dragon and Tiger -pelissä, on havaita eniten käytyjen pukujen lukumäärä. Pelaaja voi arvioida pelattavien matkakorttien määrän. Hän voi käyttää useita kansia tähän strategiaan. Tämän lähestymistavan avulla pelaaja voi määrittää, millaiset puvut parhaiten sijoitetaan, jolloin hän voi panostaa vähiten pelattuun korttipukuun. Jos vedot ovat oikeat, pukuperustainen strategia myöntää pelaajalle 3: 1 voiton. Siksi on kriittistä, että pelaaja pääsee lohikäärmeeseen tai tiikeriin ja määrittelee millainen puku kortilla on.

Pukuperustainen strategia
Vältä tievedosta ja sopivaa tievetoa

Vältä tievedosta ja sopivaa tievetoa

Pelaajilla, jotka tekevät tasovedon, on mahdollisuus tehdä suuria voittoja, vaikka todennäköisyys voittaa on pieni. On tapauksia, joissa pelaajat pidättävät vedonlyönnistä, koska tasan talon reuna on 32%. Mahdollisia korttiyhdistelmiä on 86 320, joista vain 6 488 on siteitä. Se tarkoittaa, että 79 872 vetoyhdistelmää voi johtaa tappioihin. Nämä kertoimet tekevät siitä varmasti yhden pelaajien vaikeimmista voitoista. Silti pukuosuusveto johtaa huonompaan lopputulokseen, koska 1 456 vetoa huipentuu tasapeliin. Siksi pelaajan tulisi välttää näitä kertoimia, paitsi jos hän luottaa vain onneaan.

Vältä tievedosta ja sopivaa tievetoa