Viralliset Dragon Tiger-säännöt

Kun peli on alkanut, jokaisen pelaajan on valittava nimi. Nämä ovat joko 1,2,5,10,20,25,50 ja 100 sirua. Kun pelimerkit ovat kädessä, pelaajan on nyt valittava veto joko:

 • Lohikäärme tai tiikeri - Tämä veto suoritetaan valitsemalla pelaaja, jolla todennäköisesti on arvokkain kortti - lohikäärme tai tiikeri.
 • Tie - Panos ennustaa, että kumpikaan pelaaja ei vedä arvokkaampaa korttia ja houkuttelee parittomuutta 8: 1
 • Iso tai pieni - Tämä veto määrittelee numeron, jolla on määritelty alue, kuitenkin numero 7 suljetaan automaattisesti pois, tarkoittaen tappiota.
 • Puvut - Pelaaja valitsee todennäköisen piirrettävän korttiyhdistelmän.
2 strategiaa veto mahdollisuuksien parantamiseksi

2 strategiaa veto mahdollisuuksien parantamiseksi

Dragon Tiger -vedot edellyttävät laskentatasoa ja ennakointia. Jotta pelaajat voivat ennakoida lohikäärmettä tai tiikeriä, jolla on korkean arvon kortti tai todennäköisin puku, heidän on pidettävä silmällä peliä.

 • Korttien laskenta - Älykkään pelaajan tulisi seurata jo pudonneita kortteja ilman jokereita ja villejä kortteja, jotta voidaan ennakoida paras siirto.
 • Jo pudonneiden pukujen seuranta - Tämä toimii pukuvedossa, jossa pelaajan, joka haluaa asettaa puku, on tarkkailtava jo pudonneita pukuja eliminointimenetelmällä.
 • Pitää kiinni tietystä pelaajasta, tämä vaatii johdonmukaisuuden tasoa. Tämä strategia on vähäinen, mutta myös hieno.
2 strategiaa veto mahdollisuuksien parantamiseksi
Selitys sopivasta velasta

Selitys sopivasta velasta

Eri puolien ympärillä olevan pelin ymmärtämiseksi on ehdottoman tärkeää tuntea ehdot

 • Puvut - Tämä tarkoittaa joko lapioiden, timanttien, klubejen tai sydämien ennustamista. Tämän vetokerroin on pariton 3: 1 ja se vaatii oikean ennustamisen kolmesta sarjasta, lukuun ottamatta 7.
 • Soveltuva tasoituspanos - Tässä ennustetaan, että pelaajilla on samanlaiset kortit alueilla ja yhdistelmillä. Jos näin tapahtuu, pelaajan panos palautetaan, ja maksetaan 50: 1.
 • Klubipuku - Tällä on pariton 3: 1, ja pelaajan on asetettava panos joko lohikäärmeelle tai tiikerille klubipukuun.
Selitys sopivasta velasta
Usein kysytyt kysymykset Dragon- ja Tiger-vedoista

Usein kysytyt kysymykset Dragon- ja Tiger-vedoista

 • Mikä veto voi maksaa korkeimman? Lohikäärme- ja tiikeriveto on erinomainen, koska voitto houkuttelee 8: 1 paluun tiellä saaden palautuksen.
 • Mikä on lohikäärme ja tiikeri? Se on Aasiassa erittäin suosittu baccarat-peli, jossa kukin pelaaja vastaanottaa sarjan kortteja ja pelaaja panostaa korkeimman arvon kortin saamiseksi.
 • Missä voin pelata Dragonia ja Tigeriä?

Upean kasinon löytäminen ei ole vaikea tehtävä, yksinkertainen haku verkosta voi auttaa. Sosiaalisen median sivustot voivat myös tarjota upeita suosituksia, jotka voivat helpottaa prosessia.

Usein kysytyt kysymykset Dragon- ja Tiger-vedoista
Suuri tai pieni veto näkökulmasta

Suuri tai pieni veto näkökulmasta

Lohikäärme- ja tiikerivedoissa saatavilla olevat kortit vaihtelevat ässästä, numeroarvo on 2-10, sitten Jack King ja Queen. Siksi iso ja pieni veto tarkoittaa pelaajaa, joka yksinomaan ennustaa, että Dragon tai Tiger valitsee pienen, joka voi olla ässä, 2,3,4,5 ja 6. Se voi tarkoittaa myös lopputulosta numeroista 8 - kuningatarksi. .

 • Kuinka maksut suoritetaan

Asetettu panos, esimerkiksi 20 yksikköä, maksetaan, jos ennustetaan oikein ja alkuperäinen panos palautetaan. Pelaaja saa myös yhdistää Tigerin pieneen tai isoon Dragonin kanssa.

Suuri tai pieni veto näkökulmasta