Dragon Tiger (HoGaming) arvostelu

Miten voittaa

2021-12-29

Dragon Tiger on yksi helpoimmin opittavista kasinopeleistä. Siksi ymmärrät, miksi kehittäjät yrittävät päihittää toisiaan tekemällä luovia versioita kuuluisasta aasialaisaiheisesta pelistä. HoGaming, maailmanlaajuisesti tunnettu pelikehittäjä, esitteli HoGaming Dragon Tigerin pelin ystäville. Remake tuo uusia mahdollisuuksia, kuten tuoreen suunnittelun, vertaansa vailla olevan interaktiivisuuden ja useat sivuvedot suuriin voittoihin. Useimmat alkuperäisen pelin ominaisuudet ja säännöt sisältävät tämän muunnelman. Esimerkiksi pelaajat pyrkivät saamaan enemmän pisteitä kuin vastustajansa. Tietyllä tavalla tulet huomaamaan, että tämä peli muistuttaa läheisesti Baccarat-kierroksen pelaamista. Tavoitteena on kuitenkin voittaa vastustaja eikä saada käsi lähelle yhdeksää.

Dragon Tiger (HoGaming) arvostelu

Kuinka pelata Live Bodog Dragon Tiger -peliä

Voit pelata Bodog Dragon Tigeriä huviksesi tai oikealla rahalla ja sinulla on mahdollisuus voittaa upeita voittoja. Vedonlyöntirajat vaihtelevat 2 dollarista ja maksimipanos on 2 000 dollaria. Tässä on vaiheet panosten asettamiseen:

  • Aseta panoksen koko - Pelikassasi määrää, kuinka suuria tai pieniä panoksesi tulee olla. Nyrkkisääntönä on, että asiantuntijat suosittelevat jakamaan pelikassan riittävän suuriin osiin kattamaan panokset haluamallasi kaudella.

  • Vedon asettaminen - Bodog Dragon Tiger -livepeli antaa pelaajille 25 sekuntia aikaa asettaa panoksensa. Peliä aiemmin pelanneiden jäsenten arvostelujen mukaan aika on enemmän kuin tarpeeksi. Panostaminen edellyttää vain, että valitset yhden kuudesta toimitetusta pelimerkkikoosta. Aseta se sitten paikkaan, johon haluat panostaa. Eli lohikäärme, tiikeri tai solmio. Lopuksi paina Vahvista asettaaksesi vedon.

  • Vedonlyöntijakson päätyttyä jakaja polttaa yhden kortin. Sitten hän nostaa kortin lohikäärmeasemalle ja toisen tiikeriasemalle.

Voitto Bodog Live Dragon Tiger -pelissä

Pelaajat voittavat, jos kortin, jossa he panostavat, arvo on suurempi kuin vastakkaisella puolella. Jokainen sijoitus maksaa yhtä paljon panosta. Toisin sanoen panoksesi tuplataan, jos voitat.

Tasapelien ratkaiseminen

Vedot lohikäärme- ja tiikeripaikoissa menettävät puolet, jos lopputulos on tasapeli. Näin ollen saat 50% panoksesta takaisin. Toisaalta tasapeli voittaa suhteessa 8:1, jos lopputulos on tasapeli.

Sivuvedot

Kaikki sivuvedot palautetaan, kun kierros päättyy tasapeliin. Pelaajat menettävät panoksensa, jos jakaja nostaa seitsemän. Voiton tapauksessa kunkin voitot on kuvattu alla:

Ho Gamingin Bodog Dragon Tiger on hauskaa ja tarjoaa pelaajille useita voittomahdollisuuksia. Voit oppia pelaamaan peliä ja alkaa lyödä vetoa kuin ammattilainen hetkessä. Muista, että uhkapelaaminen on riippuvuutta aiheuttavaa; Pelaa vastuullisesti

Dragon Tiger (HoGaming) arvostelu
2021-12-29