Miten pelata

November 17, 2021

Live Dragon Tiger (Playtech) peliarvostelu

Playtechin vuoden 2020 Live Dragon Tiger -julkaisua odottivat pelin ystävät. Yleensä Dragon Tiger on yksinkertainen peli pelata. Jakaja asettaa kaksi kuvapuoli alaspäin olevaa autoa kahdelle panostuspaikalle. Tämän jälkeen pelaajat lyövät vetoa siitä, kummalla kahdesta paikasta on suurempi arvo. Harvinaisissa tapauksissa peli saattaa päättyä tasapeliin. Toisin sanoen lohikäärme- ja tiikeriasemilla on sama arvo, kun kortit käännetään. Tässä tapauksessa pelaajat saavat 50 % hyvityksen panoksistaan. Katso alta lisätietoja pelata ja voittaa Playtechin Live Dragon Tiger -pelissä.

Live Dragon Tiger (Playtech) peliarvostelu

Live Dragon Tigerin ääriviivat

Live Dragon Tiger sisältää monia alkuperäisen pelin piirteitä. Esimerkiksi korttien sijoitus on sama, kun ässät lasketaan ykkösiksi. Lisäksi polttokortit poimitaan jokaisen kierroksen alkaessa ja jokaisen uuden kengän alussa. Jakajalla on kengässä kahdeksan korttipakkaa, jotka sekoitetaan jokaisen kierroksen alussa. Pelaajat voivat lyödä vetoa tasapelistä ja voittaa suhteessa 10:1, mikä on vähemmän kuin Evolutionin muunnelman voitto 11:1.

Live Dragon Tiger Side -vedot

Uusi versio Dragon Tiger lisää useita vedonlyöntivaihtoehtojas Liven, Dragonin ja Tigerin perusasemiin. Kaikki sivuvedot maksetaan suhteessa 1:1. Tarkista kaikki mahdolliset sivuvedot alla olevasta luettelosta:

 • Big- Voitat tämän vedon, jos voittavan käden arvo on 8 tai suurempi
 • Pieni – Voitat tämän, jos voittavan käden arvo on 8 tai pienempi
 • Odd- Voitat tämän vedon, jos voittavalla kädellä on pariton arvo. Eli A, 3, 5, 9, J tai K
 • Tasainen – Voitat tämän vedon, jos voittavalla kädellä on tasainen arvo. Eli 2, 4, 6, 8, 10 tai Q

Sivupanoksia pelattaessa voittava käsi, jonka arvo on 7, johtaa tappioihin.

ominaisuudet

 1. Liitännät

Voit valita koko näytön ja sekamuotoisen käyttöliittymän. Jälkimmäinen toimii hyvin hitaissa verkkoyhteyksissä ja sisältää vähemmän yksityiskohtia kuin koko näytön tila.

 1. Tiekartta

Voit katsoa kengän tiekartan, joka auttaa sinua seuraamaan pelin edistymistä.

 1. asetukset

Peli antaa käyttäjille mahdollisuuden muokata peliä useilla tavoilla:

 • Voit heikentää videon laatua, jos sinulla on hidas internetyhteys tai pelaat halvemmalla laitteella.
 • Voit sammuttaa äänitehosteet ja jakajan äänen.
 • Voit tarkastella istunnon historiaa ja avata kassaosion yhdellä napin painalluksella.
 1. Sijainti

Peli sijoittuu Manilaan, Filippiineille, ja se lähetetään Playtechin live-studiosta. Kaikki painikkeet on merkitty englanniksi, ja jälleenmyyjät puhuvat selkeästi. Tämän seurauksena sinulla ei ole vaikeuksia ymmärtää ohjeita pelin aikana tai navigoida pelissä.

Tuomio

Dragon Tiger on täydellinen peli oppijoille. Se on helppo ymmärtää eikä vaadi paljon taitoa tai strategiaa. Lisäksi jokainen kierros kestää muutaman minuutin. Tasapeli Playtechin peliversiossa ei ole paras. Se on kuitenkin hyvä peliaika pelaajille, jotka etsivät uutta tapaa kokea klassisia kasinopelejä.

undefined is not available in your country. Please try:
Dragon Tiger (HoGaming) arvostelu
2021-12-29